Horsens Sundhedshus, sundhed for alle

Horsens Sundhedshus er virkeliggørelsen af en vision om fællesskab og samarbejde på tværs af en række sundhedsfaglige områder, som tilsammen udgør et meget bredt tilbud indenfor sundhed og velvære.

Horsens Sundhedshus, der er Nordens største af sin art, emmer af den ånd, huset er skabt i: Fysisk og psykisk sundhed i et positivt, dynamisk samarbejde mellem fagpersoner og borgerne.

Horsens Sundhedshus er med sine 8500 m2 en del af Horsens Centret, som også omfatter parkeringshus, med mulighed for at parkere lige ved døren.

Horsens Sundhedshus er ca. 30 klinikker/virksomheder, som er etableret på privat basis i Horsens Centret i Horsens Midtby. Alle aktører virker indenfor det etablerede behandlingssystem eller tilbyder ydelser indenfor sundhed og velvære.

Husets praktiserende læger dækker mere end 60 % af kommunens borgere og ca. 2000 borgere kommer dagligt i Horsens Sundhedshus.

ET STÆRKT TEAM, SOM ER SAMLET TIL DIN FORDEL

 

 

Det sker i Huset :

Horsens Kunstforening:
Fra 2015 rummer Horsens Sundhedshus en række udstillinger, som arrangeres af Horsens Kunstforening. Fernisering, udstilling og arrangementer formidles til alle medlemmer af Horsens Kunstforening. Se mere på www.horsenskunstforening.dk

Besøg af Dronningen:

I 2011 besøgte Dronningen Horsens Sundhedshus, se videoen herfra